.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
Digital plattform för inköp av maskin- och transportresurser lanseras i Finland

Digital plattform för inköp av maskin- och transportresurser lanseras i Finland

Publicerat av Tony Harkén söndag, 08 juli 2018.

Kubicoms digitala plattform för inköp av maskin- och transporttjänster lanseras nu i Finland.

Kubicom har fram tills idag funnits tillgängligt och möjliggjort digitala inköp av maskin- och transporttjänster endast i Sverige, men kan nu användas även i grannlandet Finland för samma ändamål.

kubicom

- Internationaliseringen av Kubicom är en riktig milstolpe - inte bara för oss, utan även för våra beställare och leverantörer. Den finska versionen är en viktig bit i samarbetet som inletts med Eltel Networks Oy, men är även en grundsten för fortsatt spridning av Kubicom i Norden, säger Anders Olsson, VD på Kubicom. 

Internationaliseringen har bland annat inneburit omfattande systemuppdateringar gällande bland annat valutor och bolagsuppsättning samt översättning av systemet från svenska till finska. Utvecklingsarbetet som gjorts under våren har lett till att Kubicoms verktyg nu är kompatibelt med den finska maskin- och transportmarknaden.

- Internationaliseringen ger finska entreprenad- och energibolag en möjlighet att arbeta digitalt på ett unikt sätt - precis som vi redan möjliggjort i Sverige, avslutar Anders Olsson.

Publicerat av

Tony Harkén

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items