.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
NCC startar ännu ett projekt på Lysaker i Oslo

NCC startar ännu ett projekt på Lysaker i Oslo

Publicerat av Tony Harkén onsdag, 22 maj 2013.

Technip Norge AS har tecknat hyresavtal om 13 400 kvadratmeter i NCC:s kontorsprojekt Lysaker Polaris.

Därmed startar detta projekt som omfattar totalt 18 500 kvadrat­meter, med en uthyrningsgrad på 72 procent. Entreprenaden påbörjas under andra kvartalet 2013.

Technip Norge AS, ett världsledande företag inom oljeservicesektorn, har tecknat hyresavtal med NCC på 13 400 kvadratmeter för sitt nya huvudkontor. Inflyttning sker i juni 2015.

– För oss har flexibilitet och en god planlösning varit viktigt vid valet av vårt nya huvudkontor. Vi ser fram emot att flytta in i moderna och framtidsinriktade lokaler, säger Odd Strømsnes, vd Technip Norge AS.

Fastigheten kommer att certifieras enligt det internationella miljö­certi­fierings­systemet BREEAM Very Good, vilket bland annat innebär stor hänsyn till inomhusmiljö, ekologi, livscykel, avfall samt energi- och vattenanvändning.

– Vi är självfallet mycket glada att Technip har valt oss som partner att skräddarsy sitt nya huvudkontor. Detta är det tredje projektet vi startar i Norge på kort tid och är ännu en satsning för att bidra till hållbar utveckling, säger Carola Lavén, affärsområdeschef, NCC Property Development.

Lysaker Polaris blir ett landmärke längs E18. Fastigheten kommer att ha en spännande arkitektur och en dynamisk interiör speciellt anpassad för projektbaserad verksamhet. Projektet är den första etappen av totalt två. NCC har tidigare utvecklat över 100 000 kvadratmeter kontorsyta i Lysakerområdet med framgång.

Publicerat av

Tony Harkén

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items