.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
SKF investerar 225 miljoner kronor i modernisering av distributionscenter

SKF investerar 225 miljoner kronor i modernisering av distributionscenter

Publicerat av Tony Harkén måndag, 19 december 2016.

Nytt distributionscenter som öppnat i Indien är den senaste av en rad investeringar som syftar till att förbättra servicenivåer och ledtider.

SKF investerar 225 miljoner kronor i uppgraderingen av sina distributionscenter i Europa och Indien. Investeringarna ger förbättrade servicenivåer och ledtider till kund, samtidigt som de bidrar till minskade lagernivåer genom SKFs logistikkedja. 

SKF har investerat totalt 35 miljoner kronor i Indien och Belgien, och kommer att investera ytterligare 190 miljoner kronor för att uppgradera befintliga distributionscenter i Frankrike, Sverige och Italien under 2017 och 2018.

Luc Graux, President, Bearing Operations, säger: ”Dessa investeringar är en del av vårt arbete att modernisera och digitalisera våra anläggningar. En flexiblare och digitaliserad tillverkning och logistik ger SKF och våra kunder en mer konkurrenskraftig position på marknaden.” 

SKFs distributionscenter i Pune i Indien
invigdes den 13 december 2016. Den specialbyggda anläggningen gör det möjligt att stänga 15 av tidigare 27 varulager i Indien, samtidigt som produkttillgängligheten förbättras för kunder och återförsäljare.

SKFs europeiska distributionscenter i Tongeren, Belgien, uppgraderas under första halvåret 2016 med ett ”goods-to-man”-flöde, vilket omfattar automatiska system för varuhämtning och förbättrade hanteringsmekanismer. Detta resulterar i en effektivare och mer ergonomisk arbetsmiljö och minskar tidsåtgången för att plocka, packa och leverera kundorder.

Publicerat av

Tony Harkén

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items