.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
Euro Accident öppnar kontor i Danmark

Euro Accident öppnar kontor i Danmark

Publicerat av Tony Harkén torsdag, 27 oktober 2016.

Euro Accident har öppnat kontor i Köpenhamn för att förbereda för en etablering i Danmark. Christian Dehn med nästan 25 års erfarenhet från den danska försäkringsbranschen är ansvarig för den danska etableringen.

– Vi ska fortsätta växa i Sverige men tittar också på andra marknader som det kan vara intressant att starta verksamhet på. Etableringen av ett kontor i Köpenhamn är ett första steg. Den danska marknaden är väldigt intressant och vi tror att vår affärsmodell där försäkring och hälsa hör ihop passar väldigt bra in, säger Thomas Petersson, VD för Euro Accident.

Christian Dehn har fått ansvaret för etableringen av verksamheten i Danmark. Christian kommer närmast från egen verksamhet och har nästan 25 års erfarenhet från den danska försäkringsbranschen i företag som bland andra Codan, Falck Healthcare och Willis.

– Christians många kontakter och långa erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med försäkring och hälsa passar väldigt bra när vi nu lägger grunden för vår verksamhet i Danmark, säger Thomas Petersson.

Publicerat av

Tony Harkén

danmark

Klockan i Danmark

DK - Time
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items