.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
Siemens öppnar fjärrövervakningscenter för vindkraftverk i Danmark

Siemens öppnar fjärrövervakningscenter för vindkraftverk i Danmark

Publicerat av Cecilia Helland måndag, 09 februari 2015.

Siemens invigde nyligen sitt nya Remote Diagnostics Center, fjärrövervakningscenter för vindkraftverk, i Danmark.

På övervakningscentret finns en av världens mest avancerade teknik för bevakning och diagnostisering av vindkraftverk. Från centret övervakas över 7 500 Siemens-installerade vindkraftverk världen över för att säkra att varje enhet presterar maximalt.

Över 130 experter övervakar noga Siemens hela bestånd av vindkraftverk dygnet runt, året runt. Det gör det möjligt att upptäcka och åtgärda potentiella problem innan de inträffar. Det här proaktiva arbetssättet är inte bara optimalt för att bevara vindkraftverkens tillgänglighet utan bidrar också till sänkta driftskostnader tack vare att flertalet larm kan lösas på ett tidigt stadium. Det bidrar även till färre störningar som riskerar att hindra vindkraftverkens produktivitet.Alla larm besvaras inom tio minuter och 99 procent av alla larm är hanterade inom en timme.

– Vårt nya toppmoderna center för fjärrövervakning stärker vårt åtagande att förse våra kunder med bästa tänkbara övervakning och diagnosticering av vindkraftverk ytterligare. Vi har övervakat vindkraftverk längre än något annat företag vilket gör att vi kunnat samla stora mängder data som hjälper oss i vårt pågående servicearbete av vindkraftverken, säger Hans Carlsson, divisionschef inom vindkraft på Siemens.

Publicerat av

Cecilia Helland

Ansvarig skribent på Etablering Utomlands.

danmark

Klockan i Danmark

DK - Time
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items