.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
ABSOLUT VODKA öppnar konceptbutik i Kuala Lumpur

ABSOLUT VODKA öppnar konceptbutik i Kuala Lumpur

Publicerat av Cecilia Helland söndag, 18 augusti 2013.

The Absolut Company öppnar världens första konceptbutik för ABSOLUT VODKA på Kuala Lumpur International Airport. I den nya konceptbutiken kan man uppleva varumärket ABSOLUT.

Den nya konceptbutiken är flankerad av andra exklusiva flaggskeppsbutiker, och ABSOLUT är det enda spritvarumärket som öppnat i den nya gallerian.

Kuala Lumpur International Airport är en viktig knutpunkt för all flygtrafik i Sydostasien, en för ABSOLUT viktig och expansiv marknad. Den nya gallerian fokuserar på exklusivt mode och kosmetika, och målgruppen är den globala resenären som är ute efter det där lilla extra.

– Att öppna en flaggskeppsbutik för ABSOLUT VODKA är en milstolpe för oss. Med butiken i Kuala Lumpur International Airport vill vi ge våra resande konsumenter en helhetsupplevelse av varumärket ABSOLUT, säger Paul Duffy, vd vid The Absolut Company.

ABSOLUT VODKA flaggskeppsbutik är ett viktigt strategiskt steg för att möta de globala resenärernas höga förväntningar på shopping under sina resor. 

– Resenärer har alltid varit en viktig målgrupp för ABSOLUT VODKA och vi har gjort åtskilliga lyckade
designsamarbeten där flaskans design och vodkans smak har fått stå i centrum. Nu kan vi bjuda in våra resande konsumenter till en butik där de istället står i centrum och kan bygga en direkt relation till varumärket, säger Anders Olsson, Director Global Travel Retail vid The Absolut Company.

ABSOLUT VODKA butiken är ett samarbete mellan The Absolut Company, Pernod Ricard Asia Travel Retail och Eraman Duty Free.

I entrén till den 45 kvadratmeter stora butiken hälsas man välkommen av en ABSOLUT värd och i butikens mitt finns en specialdesignad bar där man kan prova drinkar från Drinkspiration som är en drinkguide med över 500 drinkar, med och utan alkohol, på nätet skapad av ABSOLUT VODKA. Drinkarna kan sedan avnjutas i den tillhörande loungen.

Publicerat av

Cecilia Helland

Ansvarig skribent på Etablering Utomlands.

indien

Klockan i Bombay, Indien

IN - Time
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items