.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
Nextory lanserar i Tyskland

Nextory lanserar i Tyskland

Publicerat av Tony Harkén tisdag, 09 april 2019.

Nu lanserar Nextory på den tyska marknaden. Nextory blir därmed den första prenumerationstjänsten i Tyskland att erbjuda obegränsad tillgång till både ljud- och e-böcker direkt i mobilen eller surfplattan.

Nextorys vision är att öka läsandet och med deras teknik gör de läsandet mer tillgängligt än någonsin tidigare. Lanseringen innebär att tyskarna nu enkelt kan bära med sig tiotusentals ljud- och e-böcker i en mängd olika genrer, på både tyska och engelska.

– Tyskland är det andra landet vi lanserar i utanför Sverige och det känns helt fantastiskt att vi nu etablerar oss på en av världens största marknader för digitala böcker. Den tyska bokbranschen har kommit långt i sin digitala transformation och det finns en enorm potential för såväl ljud- som e-böcker, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory.

Den digitala bokmarknaden i Tyskland växer så det knakar. Försäljningen av digitala ljud- och e-böcker beräknades under förra året till cirka 285 miljoner euro med omkring 21,6 miljoner läsare och lyssnare.

Publicerat av

Tony Harkén

spanien

Klockan i Madrid, Spanien

ES - Time
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items