.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
Skanska bygger nya JW Marriott Hotel i Nashville, USA

Skanska bygger nya JW Marriott Hotel i Nashville, USA

Publicerat av Tony Harkén tisdag, 05 juli 2016.

Skanska har tecknat avtal med Eighth och Demonbreun Hotel för byggnationen av nya JW Marriott Hotel i Nashville, USA.

Kontraktet är värt USD 153M, cirka 1,3 miljarder kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för det andra kvartalet 2016.

Det nya 75 000 kvadratmeter stora lyxhotellet på 33 våningar kommer att få 533 rum och sviter; 3 500 kvadratmeter balsal och mötesplatser; fyra försäljningsställen för mat och dryck, inklusive en restaurang med 250 sittplatser, en specialrestaurang på taket med 200 platser, lobbybar och kafé samt ett parkeringsgarage.

Hotellet kommer att vara placerat i det sydvästra hörnet av korsningen av Eighth Avenue South och Demonbreun Street i stadens SoBro-distrikt.

Byggarbetet inleddes i juni 2016 och planeras vara slutfört i juni 2018.

Skanska USA är ett ledande företag inom byggande och projektutveckling i USA. Skanska USA utgörs av fyra affärsenheter: Skanska USA Building specialiserat inom husbyggnad för företag; Skanska USA Civil inriktat på infrastrukturbyggande; Skanska Infrastructure Development som utvecklar projekt inom offentlig-privat-samverkan samt Skanska USA Commercial Development som utvecklar kommersiella fastigheter i utvalda städer. Skanska USA är baserat i New York och har totalt mer än 10 000 medarbetare. 2015 uppgick intäkterna i USA till cirka 54,5 miljarder kronor.

Publicerat av

Tony Harkén

spanien

Klockan i Madrid, Spanien

ES - Time
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items