.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
 • Fel vid laddning av flödesdata.
Årets Julklapp – Rent Vatten

Årets Julklapp – Rent Vatten

Publicerat av Cecilia Helland torsdag, 12 december 2013.

Skulle du dricka smutsigt vatten? 768 miljoner människor har inget val. Låt rent vatten bli årets julklapp!

Välj att ge bort en julklapp som förändrar liv i år. För bara 200 kronor kan du ge en person livslång tillgång till rent vatten och sanitet. Genom att ge bort vatten i julklapp genom www.wateraid.se kan du eller ditt företag ge människor förutsättningen till ett bättre och friskare liv i jul.

Föreställ dig att du varje dag var tvungen att gå 6 kilometer för att hämta vatten till din familj. Det tar dig flera timmar. Tid som du istället kunde använt till att arbeta, tjäna pengar till din familj så att dina barn kan gå i skolan. Vattnet du mödosamt bär hem är inte rent och både du och dina barn blir ofta sjuka. Har ni otur får ni allvarliga infektioner som kan leda till döden.

Så ser verkligheten ut för 768 miljoner människor runt om i världen. Men det går att förändra. Genom att stödja WaterAid bidrar du till att fler människor får tillgång till rent vatten och sanitet och därigenom möjligheten till ett bättre liv. 

Utan rent vatten hamnar människor i en ond cirkel av fattigdom och sjukdomar, var 40 sekund dör ett barn av vattenrelaterade sjukdomar som kan undvikas genom tillgång till rent vatten.

Tillgång till rent vatten och toaletter tillsammans med kunskap i hygien bidrar till att hålla familjer friska, kvinnor och flickor säkra och barn kan gå i skolan. Vatten förändrar allt!

När du köper rent vatten i julklapp från WaterAid får du ett gåvobevis som symboliserar ditt bidrag till rent vatten och ett pysselkit till en vattenflaska att ge bort.

Företag som väljer att köpa sin julklapp via www.wateraid.se/jul2013 kan välja mellan fem olika företagspaket i prisnivåerna från 1 000 SEK till över 100 000 SEK. Julklapparna finns tillgängliga från och med den 11 november.

WaterAids vision är en värld där alla har tillgång till rent vatten och sanitet. Den internationella organisationen arbetar i 27 länder världen över med att förändra liv för världens fattigaste genom tillgång till rent vatten, sanitet och kunskap i hygien. Sedan 1981 har WaterAid nått 19,2 miljoner människor med rent vatten och sedan 2004 15,1 miljoner med sanitet.

Publicerat av

Cecilia Helland

Ansvarig skribent på Etablering Utomlands.

sverige

Klockan i Sverige

SE - Time
 • Restaurangtips i Phnom Pehn – Kambodja

  Dags att äta, jag tar mig till strandpromenaden längst Tonle Sap-floden och det känns som om man är i Nice i Frankrike, förmodligen för att Kambodja tidigare tillhörde Frankrike under Indokina-tiden, och många gamla byggnader vittnar om detta. Läs mer...

 • Nyhet! Maycas del Limarí Chardonnay

  Den 1 mars lanserades Maycas del Limarí Reserva Especial Chardonnay i Systembolagets ordinarie sortiment. Läs mer...

 • Svenskarna väntas jobba längst i EU

  Den tid som EU-ländernas medborgare i snitt förväntas vara tillgänglig på arbetsmarknaden under livet har de senaste tio åren ökat med 1,9 år. Och svenskarna är det folk som förväntas vara tillgängliga längst tid i hela EU. Läs mer...

There are not feed items to display.
 • Check if RSS URL is online
 • Check if RSS contains items