.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
 • Fel vid laddning av flödesdata.
Handelshögskolan utvecklar kontakten med Sydkorea

Handelshögskolan utvecklar kontakten med Sydkorea

Publicerat av Cecilia Helland torsdag, 31 oktober 2013.

Göteborgs universitet utvecklar kontakten med Asien genom att anordna en utbildningsresa till Sydkorea tillsammans med bl a nuvarande och tidigare deltagare av MBA-programmet.

Korea Business Programme anordnas i samarbete med Yonsei University, som är ett av Koreas toppuniversitet.

Resan, som äger rum i början av november syftar till att fördjupa kunskapen kring hur företag i Sydkorea arbetar med ledarskap, finans och marknadsföring samt att utveckla och förstärka kontakter i Asien.

Deltagarna kommer varvat med föreläsningar att träffa företrädare för de sydkoreanska företagen Hyundai Glovis, Hyundai Motor Company och Samsung Engineering. Även ett möte med Sveriges ambassadör i Sydkorea, Lars Danielsson finns på programmet.

”Vi ser mycket fram emot resan och Korea Business Programme passar väl in i vår profilering mot den asiatiska marknaden. Sydkorea har haft en enastående utveckling och är en allt viktigare handelspartner för svenska företag. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett program med anknytning till såväl näringsliv, som akademi och kultur samt med möjligheter att knyta viktiga affärskontakter,” kommenterar Per-Olof Larsson, VD, GU School of Executive Education.

Förutom den nu förestående resan till Sydkorea ingår två resor – en vecka i Kina och en vecka i Indien - i det ordinarie tvååriga MBA-programmet.

Följ resan på bloggen

Publicerat av

Cecilia Helland

Ansvarig skribent på Etablering Utomlands.

sverige

Klockan i Sverige

SE - Time
 • Restaurangtips i Phnom Pehn – Kambodja

  Dags att äta, jag tar mig till strandpromenaden längst Tonle Sap-floden och det känns som om man är i Nice i Frankrike, förmodligen för att Kambodja tidigare tillhörde Frankrike under Indokina-tiden, och många gamla byggnader vittnar om detta. Läs mer...

 • Nyhet! Maycas del Limarí Chardonnay

  Den 1 mars lanserades Maycas del Limarí Reserva Especial Chardonnay i Systembolagets ordinarie sortiment. Läs mer...

 • Svenskarna väntas jobba längst i EU

  Den tid som EU-ländernas medborgare i snitt förväntas vara tillgänglig på arbetsmarknaden under livet har de senaste tio åren ökat med 1,9 år. Och svenskarna är det folk som förväntas vara tillgängliga längst tid i hela EU. Läs mer...

There are not feed items to display.
 • Check if RSS URL is online
 • Check if RSS contains items