.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
EasyPark Group förvärvar Mobile City i Tyskland, Österrike och Frankrike

EasyPark Group förvärvar Mobile City i Tyskland, Österrike och Frankrike

Publicerat av Tony Harkén måndag, 15 augusti 2016.

EasyPark Group breddar sin täckning genom att addera ytterligare 41 tyska städer och blir därmed även marknadsledare i Tyskland inom digitala parkeringstjänster.

Förvärvet konsoliderar och stärker också bolagets position i Österrike. Via förvärvet tar EasyPark Group dessutom ett viktigt strategiskt steg in på den franska marknaden med närvaro i sju städer - en marknad som står på tur för en snabb utveckling kring digital parkering. Frankrike blir EasyParks nionde marknad och gruppen täcker nu cirka 500 europeiska städer och har avtal med 100 kommersiella parkeringsoperatörer.

Mobile City är ett innovativt fintechbolag som fokuserar på automatiserade betalningstjänster och utvecklande av tekniska lösningar inom den mobila sektorn i Tyskland, Österrike och Frankrike. Mobile Citys existerande verksamhet kommer att integreras i EasyParks tjänst, som har tre gånger högre kundnöjdhet än branschen enligt en studie av Bright Navigator. Integrationen beräknas vara genomförd innan årsskiftet.

– Förutom att öka vår täckning och vår användarbas, stödjer förvärvet vår roll som branschledare att erbjuda städer, parkeringsoperatörer och bilister en bredd av digitala parkeringstjänster som är mer än bara betalning av parkeringen. Förvärvet och vår storleksökning är också strategiskt viktigt för att attrahera viktiga partnersamarbeten med globala aktörer inom parkering, teknologi och inte minst bilindustrin, säger Johan Birgersson, koncernchef för EasyPark Group.

Publicerat av

Tony Harkén

tyskland

Klockan i Tyskland

DE - Time
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items