.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
Norwegian expanderar på den tyska marknaden

Norwegian expanderar på den tyska marknaden

Publicerat av Cecilia Helland tisdag, 21 maj 2013.

Flygbolaget Norwegian fortsätter den europiska expansionen och kommer i höst att starta nya direktlinjer mellan Hamburg, Köln och München till flera spanska destinationer i höst.

– Expansionen på den tyska marknaden är en del av vår strategi att expandera utanför Norden för att möta den hårda konkurrensen i flygbranschen. Vi ser att tyskarna ofta väljer Norwegian när de flyger till Skandinavien och vi tror att det finns en efterfrågan för ett kvalitetsflygbolag som erbjuder billiga biljettpriser mellan Tyskland och Spanien. Vi ser fram emot att välkomna passagerarna ombord på våra moderna och mer miljövänliga flygplan, säger Norwegians vd Bjørn Kjos.

I slutet av oktober lanserar Norwegian helt nya linjer mellan Tyskland och Spanien och kommer att flyga till Malaga, Alicante, Gran Canaria och Teneriffa från Hamburg och Köln. Från München kommer Norwegian erbjuda flyg till Malaga, Alicante och Teneriffa.

Kraftig expansion
Norwegian är Europas tredje största lågprisflygbolag. Som ett av de snabbast växande flygbolagen i Europa, har bolaget etablerat sig utanför Norden genom att öppna baser i Storbritannien och Spanien. I slutet av maj, kommer Norwegian, som första europeiska lågprisflygbolag att starta långdistansflygningar till USA och Asien från Skandinavien.

Fakta om de nya linjerna:
Försäljningen av biljetter startar tisdagen den 14 maj och de första flygningarna startar i samband med vinterprogrammet i slutet av oktober.

Publicerat av

Cecilia Helland

Ansvarig skribent på Etablering Utomlands.

tyskland

Klockan i Tyskland

DE - Time
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items