.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
Prisvärda bostäder gör NCC störst i Tyskland

Prisvärda bostäder gör NCC störst i Tyskland

Publicerat av Cecilia Helland tisdag, 24 juni 2014.

För andra året i rad är NCC Tysklands största bostadsutvecklare och bygger drygt 40 procent fler bostäder än sin närmaste konkurrent.

Framgången beror på NCC:s långsiktiga satsning på industriellt byggande som ger prisvärda bostäder med hög kvalitet på kort tid.

– I Tyskland är man fortfarande mycket mån om att äga sitt eget hem. När priserna stiger i de tyska storstäderna kan NCC erbjuda hus och lägenheter som fortfarande är överkomliga för vanliga familjer. Vi är därför stolta att vara den största bostadsbyggaren på en stor marknad som Tyskland, säger Olle Boback, chef för NCC Housing i Tyskland.

NCC har använt sitt väl beprövade plattformssystem som gör det möjligt att bygga en mängd olika bostadstyper på ett kostnadseffektivt sätt för att hålla nere priserna.

Med en projektvolym på 508 000 kvadratmeter bygger NCC omkring 40 procent mer än sin närmaste konkurrent och kan därför försvara sin position som Tysklands mest aktiva bostadsutvecklare även i år.

Omkring 250 000 kvadratmeter har redan utvecklats, ytterligare 134 000 kvadratmeter byggs just nu och 124 000 kvadratmeter planeras.

Slutsatsen dras av i årets rapport om utvecklingen på den tyska fastighetsmarknaden som utförs av undersökningsföretaget bulwiengesa. Undersökningen omfattar fastighetsmarknaden i Tysklands största städer.

Publicerat av

Cecilia Helland

Ansvarig skribent på Etablering Utomlands.

tyskland

Klockan i Tyskland

DE - Time
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items