.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
Årets snabbaste sto i världen klar för Olympiatravet!

Årets snabbaste sto i världen klar för Olympiatravet!

Publicerat av Tony Harkén onsdag, 27 mars 2019.

new

Med 25 dagar kvar börjar fältet till Olympiatravet sakteliga formera sig. Nu när är det franska toppstoet Bahia Quesnot klar för loppet.

Det franskfödda stoet har tävlat mot världseliten under det franska vintermeetinget. Bahia kvalade bland annat in till världens största travlopp Prix d'Amerique. Bahia Quesnot visade toppform i Grand Criterium de Vitesse som var hennes senaste start. Där avslutade hästen starkt till tredjeplatsen och var endast slagen av världsduon Dijon och Readly Express.

Bahia Quesnot gick då 1.09,0 över 1609 meter vilket gör hennes till årets snabbaste sto över distansen. Bahia Quesnot kommer att köras Junior Guelpa och tjänat över fem miljoner kronor i sin karriär

- Bahia Quesnot är en riktigt topphäst och har imponerat på mig med sina avlutningar. Hon har under vintern mött tuffast tänkbara motståndare flera gånger och slagit några av världens bästa hästar flertalet tillfällen. Kretsen kring hästen har god tro på sin häst inför Olympiatravet och blev riktigt taggade när jag presenterade upplägget säger Jon W Pedersen som är sportchef på Åbytravet.

Olympiatravet körs det 27 april och är ett av världens största travlopp. 1 500 000 kronor väntaren till vinnaren och klara för loppet är Milligan’s School och Propulsion.

Svenska topphästen Readly Express har fått ett Wild Card. 

Bild - Bahia Quesnot med Junior Guelpa

Publicerat av

Tony Harkén

usa

Klockan i Washington, USA

US-WA - Time
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items